ARKIV / STATISTIK

VÅRA SPONSORER

A-laget: Svår bortamatch i mot IF Hebe
2016-09-11

Första halvleken mot IF Hebe är riktigt bra - såväl spelmässigt som målmässigt. Halvtidsresultatet skrivs till betryggande 0-3 och då har vi ändå missat flera bra lägen.
I andra halvlek börjar Hebe arbeta sig in i matchen och redan efter 61 minuter spelade har man kommit i kapp målmässigt, 3-3. Skall vi vika ner oss nu? Nja, vi fortsätter målgörandet och klipper in 3-4 och 3-5 och nu skall väl saken vara klar - men inte då - Hebe klämmer in 4-5 och är på gång igen. Bollen fortsätter att rulla in och 4-6 kommer upp på resultattavlan - och så gör Hebe ett sista försök och reducerar till 5-6. Men gott folk, Bobby Nelson skottar in sitt tredje mål för dagen och fastställer slutresultatet till otroliga 5-7 och tre synnerligen viktiga poäng packas in för färd hemåt Näshult.